Kado van Jo en Mo

Welk cadeau geef je een nieuwe medewerker?

Welk cadeau geef je een nieuwe medewerker?

Als werkgever wil je natuurlijk een goede eerste indruk maken als er een nieuwe medewerker begint. Dat betekent een goed inwerkprogramma, kennismakingsmomenten met andere collega’s en natuurlijk een cadeau. Maar welk cadeau geef je een nieuwe medewerker?

Populaire cadeaus voor een nieuwe medewerker

Als je op safe wilt spelen, kun je het beste kiezen voor een populair cadeau, iets wat vaker wordt gegeven. Benieuwd naar de meest gegeven cadeaus? Hier de top 4:

  1. Gadgets van het bedrijf, bijvoorbeeld een notitieblok met pen, een keycoard of een USB stick. Dit zijn vaak praktische gebruik items die het werk makkelijker maken en ook nog eens reclame maken voor jouw bedrijf.
  2. Promotionele kleding, denk aan een t-shirt of cap. Niet iedereen staat te popelen om het te dragen tijdens werktijd, maar in de vrije tijd mag het ook toch?
  3. Een bloemetje, niet weg te denken in het rijtje populaire cadeaus. Makkelijk te bestellen bij een lokale bloemist of één van de vele bestelsites.
  4. Een heerlijke welkom-taart waar naast de nieuwe medewerker, de hele afdeling van mee kan genieten.

Origineel cadeau voor een nieuwe medewerker

Misschien denk jij wel, ik wil juist iets wat niet in de top 4 staat van meest gegeven cadeaus. Ik zoek iets originelers. Welk cadeau geef je dan aan een nieuwe medewerker? Hierbij wat tips.

  1. Een stationary set met grappige notitieblokken, planners en natuurlijk iets om te schrijven. Hebben ze iedere dag plezier van!
  2. Stimuleer een gezonde levensstijl, geef een waterfles cadeau of een stappenteller.
  3. Een luchtzuiverend plantje of een boeketje droogbloemen, daar geniet een nieuwe medewerker langer van dan van een bos bloemen.

Heel eerlijk, het maakt helemaal niet uit welk cadeau je kiest. Het belangrijkste is dat je er aan denkt, dat je aandacht geeft en waardering voor het feit dat hij/zij er is om het team te versterken. Een goede eerste indruk maak je immers maar één keer!

coffeeaddict_zwart_koffie_cappuccino_machiatto_espresso_lungo_latte_giftsbygötts_goudenlepel