Kado van Jo en Mo

Wat is een goed mannen cadeau?

Wat is een goed mannen cadeau?

Een cadeau vinden voor mannen vinden we vaak een stuk lastiger dan voor vrouwen. Zelfs mannen vinden het vaak lastig om een cadeau voor elkaar te bedenken, ook al is die ander zijn beste vriend. Uiteraard is ook elke man anders en heeft ieder zijn eigen voorkeuren. Maar of je nu je vriend, vader, buurman of collega een cadeau wilt geven, enkele tips zullen het je makkelijker maken. Wij zetten er een aantal op een rijtje.

Gadgets doen het altijd goed als mannen cadeau

Ongeacht de leeftijd van de ontvanger zal een gadget altijd goed in de smaak vallen. Van gadgets bestaat altijd voldoende aanbod en bovendien is een dergelijk cadeau ook nog eens trendy. Zo geef je dus altijd iets wat helemaal van deze tijd is. Denk bijvoorbeeld aan Bluetooth speakers, air pods of een smartwatch. Natuurlijk hoeft een gadget niet altijd elektronisch te zijn. Ook grappige flesopeners en pizzasnijders doen het goed!

Iets om te consumeren

Denk je na over een cadeau voor een man, dan veeg je het ene na het andere idee vaak van tafel. Boeken en parfums zijn erg persoonlijk, waardoor je al gauw de plank misslaat. Een paar sokken is weer te afgezaagd. Wil je toch iets geven wat een man echt kan gebruiken? Kies dan voor iets op gebied van eten of drinken. Binnen die categorie zijn genoeg leuke cadeaus te bedenken. Een bierbrouwpakket, barbecueaccessoires of een retro popcornmachine bijvoorbeeld.

Belevenissen als mannen cadeau

De meeste mannen zijn ook in hun nopjes wanneer ze een zogeheten belevenis krijgen. Populaire belevenissen zijn bijvoorbeeld een sessie klimmen, karten of quad rijden. Voor de durfals is er ook nog het parachutespringen. Past een wat minder actief cadeau beter bij de ontvanger? Ook een etentje in een bijzonder restaurant is een belevenis. Met belevenissen geef je geen fysiek cadeau, maar creëer je met en voor de man in kwestie wel een onvergetelijk moment.

outdoor_outdoorcoffee_coffeebrewer_thebrewcompany_worldsofcoffee_koffiereis_koffie_zuidamerika_afrika_versekoffie_reiskoffie_koffieonderweg_giftsbygött's_mannencadeau onderzetters_zwartwit_bier_mannencadeau_thebiggifts_giftsbygötts body_bar_fresh_care_duurzaam_zonderplastic_betterworld_saveplastic_loofy's_geur_douche_man_vrouw_giftsbygötts