Kado van Jo en Mo

Wat is brievenbuspost?

Wat is brievenbuspost?

Soms lukt het niet om iemand iets persoonlijk te geven, maar moet je het versturen. Ten tijde van corona was dit eigenlijk zelfs meer de standaard dan een uitzondering. Onder brievenbuspost verstaan we alle post en alle brievenbuspakjes die via de brievenbus worden afgeleverd. Van brievenbuspost kunnen we spreken wanneer een verzending maximaal een A4-formaat heeft, niet kleiner is dan 14 x 9 centimeter en niet zwaarder is dan 2 kilo.

Een brievenbuspakketje: het pakketje dat door elke brievenbus in Nederland past

Een brievenbuspakket is ideaal wanneer je vaak producten opstuurt dit van dusdanig beperkt formaat zijn, dat ze door de brievenbus passen. Een pakketje geeft bovendien wat extra stevigheid ten opzichte van een envelop. Je hoeft overigens niet bang te zijn dat het pakketje dat je verstuurt, niet door iemands brievenbus past. De pakketjes hebben dusdanige afmetingen, dat ze in alle standaard brievenbussen passen.

Waarom we een brievenbuspakket steeds vaker boven een gewoon pakket verkiezen

Een groot voordeel van een brievenbuspakket is dat de ontvanger er niet speciaal voor thuis hoeft te blijven. De postbode belt niet aan, maar werpt het pakketje door de brievenbus. Dit scheelt dus een hoop gedoe met ophaalpunten en buren die een aan jou geadresseerd pakketje in ontvangst moeten nemen. Bovendien is het in vergelijking met een standaard pakket ook nog eens aanzienlijk goedkoper om een brievenbuspakketje te versturen.

Het brievenbuspakketje volgen met track en trace

Wanneer je iets verstuurt, wil je er zeker van kunnen zijn dat het bij de ontvanger aankomt. Middels een track en trace code kun je precies zien wat de status van het door jou verstuurde pakket is en waar deze zich bevindt. Dit systeem werkt precies hetzelfde als bij een standaard pakket. Dankzij de track en trace code waarvan je verzending wordt voorzien, is het dus haast onmogelijk dat deze kwijtraakt.

pakketsweety_thee_zaaipakket_klavertjevier_verjaardag_a6ansichtkaart_klaproos_giftsbygotts_verjaardag pakketvriendin_vriendin_bff_cadeauset_verrassing_voorjou_thee_lievethee_lieveteksten_doosjevriendin_lips_giftsbygotts_kaartjes