Kado van Jo en Mo

Een goed verjaardagscadeau voor een collega

Een goed verjaardagscadeau voor een collega

Soms behoort het tot de bedrijfscultuur, soms ontstaat het idee spontaan onder collega’s die een goede werkrelatie met elkaar hebben: het elkaar schenken van verjaardagscadeaus. Vaak worden cadeaus namens een team gegeven, maar je kunt natuurlijk ook een persoonlijk cadeau geven. Cadeau opties zijn er gelukkig in allerlei soorten, maten en prijscategorieën. Zo vind je altijd iets naar je smaak én budget. Maar wat is nu een goed verjaardagscadeau voor een collega?

Een verjaardagscadeau voor een collega die je niet zo goed kent

Sommige collega’s ken je door en door, met anderen maak je niet meer dan een praatje bij de koffiemachine. Wil je diegene dan toch een verjaardagscadeau geven, houd het dan kantoor gerelateerd. Er bestaan veel leuke cadeautjes die ook nog eens heel bruikbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan een bureau stofzuigertje, een originele mok, een presse papier, een stressbal of een tea infuser. Zo sla je de plank nooit mis.

Duurzame cadeaus voor een collega

Duurzaamheid is voor steeds meer mensen belangrijk en speelt ook op de werkvloer een steeds groter wordende rol. Zeker wanneer je collega zich hiervoor inzet, is een fair trade cadeau een goed idee. Tegenwoordig bestaan er op dat gebied veel meer mogelijkheden dan alleen de handgemaakte geschenken van de wereldwinkel. Wat dacht je bijvoorbeeld van duurzame wijnen of decoratieve items als vazen en manden? Deze vormen in elk interieur een passende blikvanger.

Een cadeautje om je tanden in te zetten

Iets om van te smullen doet het ook altijd goed als cadeau. Zeker wanneer je nauw met elkaar samenwerkt, weet je wel of je collega een uitgesproken thee- of koffieleut is. Binnen deze categorieën bestaan genoeg leuke pakketten, vaak in combinatie met koekjes of chocolade. Zo heeft je collega ook altijd wat te smullen tijdens zijn koffie- of theemomentje. Een dergelijk cadeau oogt niet alleen leuk, maar zal ook altijd door de ontvanger worden gebruikt.

zadenpakket_kleincadeautje_groenevingers_zaaien_zelfzaaien_paperartcards_kleinigheidje_giftsbygotts_eetbarebloemen_speciaalvoordejarige_verjaardag_zwart_wit_goud pakkethappyday_verjaardag_jarige_mok_miekinvorm_kaart_eetbarebloemen_zaaipakket_kaarsen_giftsbygotts coffeebrewer_thebrewcompany_worldsofcoffee_koffiereis_koffie_zuidamerika_afrika_versekoffie_reiskoffie_koffieonderweg_giftsbygött's_mannencadeau_happybirthday_verjaardag