Kado van Jo en Mo

Veelgestelde vragen

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoeveel bedragen de verzendkosten?
De kosten voor het verpakken en versturen variëren per bestelling afhankelijk van het formaat en gewicht. Bij het afrekenen zie je de verzendkosten voor jouw bestelling. Daarbij rekenen wij de volgende tarieven: €4,95 voor post die door de brievenbus past en €7,95 voor pakketpost.

Wat is de levertijd?
De levertijd is afhankelijk van een aantal zaken: grootte van de bestelling, aantal stuks, soort product,  voorraadstand, nabewerking, etc. Wij streven naar leveren binnen 1-3 werkdagen.

Wat als er spoed is?
Heb je een spoedlevering nodig? Neem contact met ons op via info@kadovanjoenmo.nl en wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden. Indien hier extra kosten aan verbonden zijn, dan informeren wij jou hierover.

Ik heb een bestelling gedaan. Hoe verloopt het bestelproces nu verder?
Als de bestelling bij ons binnen is ontvang je een bevestigingsmail. Op het moment dat wij jouw bestelling versturen, ontvang je ook hierover van ons een mail.

Wat zijn de betaal mogelijkheden?
Bestellingen geplaatst op de website betaal je via Ideal. We sturen vervolgens een factuur naar het opgegeven mailadres zodat deze kan worden gedeclareerd of verwerkt in jouw administratie. Bij bestellingen op maat dient er vooraf betaald te worden. Zodra de betaling bij ons binnen is, verzenden wij de bestelling. Zorg ervoor dat het factuurnummer en bestelnummer altijd goed worden vermeld zodat wij de betaling kunnen linken.

Wie is Kado van Jo & Mo?
Kado van Jo & Mo is een kadoshop gerund door moeder en dochter. Wij hebben een aanbod van kleurrijke, anders dan anders producten in meerdere categorieën zoals koffie, thee, stationery, sierraden en inpakken. Wij richten ons op alles dames van 13 jaar en ouder.

Is maatwerk mogelijk?
Ja, maatwerk is zeker mogelijk ook in kleine aantallen. Neem contact met ons op en we denken graag met je mee binnen de wensen van jouw budget.

Is personaliseren mogelijk?
Afhankelijk van het product is personalisatie wel of niet mogelijk, informeer gerust naar de mogelijkheden.

Vragen en contact
Telefoon
+31 (0) 6 11 34 62 46

Email
 info@kadovanjoenmo.nl

Bezoekadres (op afspraak)
Kado van Jo & Mo
Landgoed de Olmenhorst_De Zwarte Schuur
Lisserweg 487 F
2165 AS Lisserbroek