Kado van Jo en Mo

Planner en notitieboek, waar kun je het voor gebruiken?

Een planner notitieboek is een handig hulpmiddel om je dagelijkse taken en activiteiten te organiseren en plannen. Het is niet alleen een agenda, maar het kan ook dienen als een creatieve uitlaatklep en een plek om ideeën te noteren.

Hier zijn enkele manieren waarop je het  kunt gebruiken:

  1. Maak een to-do lijst: Schrijf je dagelijkse taken op in je planner notitieboek, zodat je ze niet vergeet en je productiever kunt zijn.
  2. Plan je week: Maak een overzicht van wat je elke dag moet doen en plan je week vooruit. Dit kan je helpen om tijd te besparen en te voorkomen dat je vergeet wat je moet doen.
  3. Maak een maandelijkse kalender: Maak een maandelijkse kalender, waarop je belangrijke data en evenementen kunt noteren.
  4. Volg je doelen: Schrijf je doelen op in je planner notitieboek en houd je voortgang bij. Dit kan je helpen om gefocust te blijven en je doelen te bereiken.
  5. Maak een dagboek: Gebruik je planner notitieboek als een dagboek om je gedachten, gevoelens en ervaringen op te schrijven.
  6. Maak een creatief project: Versier je planner notitieboek met stickers, tekeningen of foto’s en gebruik het als een creatieve uitlaatklep.
  7. Houd een boekenlijst bij: Maak een lijst van de boeken die je wilt lezen en houd bij welke je hebt gelezen.
  8. Maak een reisplanning: Gebruik je planner notitieboek om je reis te plannen en belangrijke informatie zoals vluchttijden en hotelreserveringen te noteren.

Deze verschillende toepassingen zie je ook terug in het aanbod van planners. Er zijn planners die lijken op een uitgebreide agenda met een vooraf bedachte structuur. Andere planners zijn juist veel meer free format en richt je in op basis van je eigen behoeften. De planners zijn altijd ongedateerd, zodat je er op ieder moment van het jaar mee kan starten. De exemplaren met stickers zijn zeer geliefd, daarmee pimp je de planner en het helpt om een indeling te maken.

Je snapt het al, er zijn ontelbare manieren om een planner notitieboek te gebruiken en daarom zijn er ook veel soorten en maten. Wees creatief en ontdek wat het beste werkt voor jou.

Pimpelmees_stationery_dieren_kleurrijk_giftsbygotts_deskplanner_sky studiostationary_mypersonalplanner_planner_agenda_nietgedateerd_giftsbygotts_wildandcute_panterprint weekplanner_grijs_planyourwork_workyourplan