Kado van Jo en Mo

Over ons

Kado van Jo & Mo

kadovanjoenmo_Jolijn_Monique_Göttgens_kadoshop_moederdochterDe leukste kadootjes van moeder en dochter voor jou!

Een kadootje krijgen of aan jezelf geven daar word je toch helemaal blij van? Vooral als het iets kleurrijks is, wat je niet op elke straathoek vindt. Daarom gaan wij bij Kado van Jo & Mo op zoek naar die kadootjes waar jij vrolijk van wordt.

Wij zijn altijd op zoek naar originele producten die je niet overal ziet. Producten waar aandacht aan is besteed bij het uitzoeken, zodat je altijd iets bijzonders kunt geven. Wij vinden het dan ook heerlijk om (online) te struinen bij leveranciers op zoek naar die combi die niemand anders nog heeft.

Monique had al een webshop waar Jolijn stiekem al heel veel voor deed. De grootste fan van de producten en ambities om zelf ook te gaan ondernemen. Dat deed ze ook met zelfgemaakte armbanden en dat smaakte naar meer. Daarom hebben we in 2023 de handen ineen geslagen en zijn we samen begonnen met Kado van Jo & Mo. Een echte moeder-dochter onderneming, super tof om samen te doen.

In alles wat we doen, staat persoonlijke aandacht voorop. Daarom schrijven we jouw kaart met de hand,  met jouw boodschap. Daarnaast wordt elke bestelling als een cadeautje ingepakt, want daar word je blij van!

Tof dat we je in onze webwinkel mogen begroeten, veel shop plezier.

Liefs,

Jo & Mo