Kado van Jo en Mo

Levertijd en verzendkosten

BESTELLEN & LEVERTIJD KADO VAN JO & MO

Wij streven ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden, het liefst nog op de dag van bestelling (mits voor 16u) of in ieder geval tussen 1-3 werkdagen. Het lukt ons echter niet altijd om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij jou hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Wij verzenden altijd met een track & trace code.

Alle vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • € 4,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
  • € 7,95 voor pakketpost.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag  na verzending tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Standaard levertijd

Wij verzenden tussen 1-3 werkdagen op basis van product beschikbaarheid en mogelijkheid tot personalisatie.

Direct leveren aan ontvanger
Het is mogelijk om de bestelling rechtstreeks naar de ontvanger te sturen. Kies bij het afrekenen dan voor een ander afleveradres dan het factuur adres. Er komt dan een tekstbox in beeld waar jij kan noteren welke persoonlijke boodschap je voor de ontvanger op de kaart wilt schrijven.

Direct leveren aan meerdere ontvangers
Het is mogelijk om een bestelling naar meerdere ontvangers te sturen. Stuur een mail naar info@kadovanjoenmo.nl met jouw wensen en we maken een offerte op maat.

Hetzelfde product meer dan 10 keer bestellen
Het is mogelijk om hetzelfde product meer dan 10 keer te bestellen. Stuur een mail naar info@kadovanjoenmo.nl met jouw wensen en we maken een offerte op maat.

Vooruit bestellen
Wil je zeker van zijn dat jouw bestelling bij een speciale gelegenheid zoals verjaardag of verhuizing op tijd wordt bezorgd? Maak eenvoudig een bestelling vooraf aan en kies de gewenste leverdatum. Wij nemen de bestelling dan op onze productieplanning en zorgen voor tijdige levering.

Uitstel levering
De verzending doen wij in principe binnen 1-3 werkdagen. Mochten we onverhoopt niet binnen de gestelde termijn kunnen leveren ontvang je binnen een werkdag na het plaatsen van je bestelling hierover bericht.

Verzendkosten
Voor alle orders rekenen wij verzendkosten. De hoogte van de verzendkosten hangen af van de bestelling en worden getoond bij het afrekenen.

Spoedleveringen
Heb je een spoed levering nodig? Stuur een e-mail naar info@kadovanjoenmo.nl met jouw wensen en gewenste leverdatum. Dan laten we je weten wat de mogelijkheden zijn. Mochten hier extra kosten aan verbonden zijn dan zullen we die expliciet vermelden.

Afleveropties Nederland
Wij verzenden al onze leveringen met PostNL. Afhankelijk van de bestelling via brievenbuspost of via de pakketservice.