Kado van Jo en Mo

Kado voor hem

Op de één of andere manier vinden we het lastig om een leuk mannen kado te vinden, welk cadeau geef je hem? Je wilt niet vervallen in de SOS, Sokken – Ondergoed en Stropdas al was het maar omdat er nog maar weinig mannen nog een stropdas dragen. Maar wat dan wel als je origineel voor de dag wil komen?

Zeven kado ideeën voor hem

Om je op weg te helpen om het perfecte kado voor hem te vinden, hierbij zeven ideeën

 1. Tech-accessoires
  Is hij een technologie lover, geef hem dan de nieuwste gadget, of een slim horloge, een draadloze oplader, of een hoogwaardige koptelefoon.
 2. Sportaccessoires
  Hebben we het over een sportfan, dan kun je hem wellicht verrassen met een golfset, een fietscomputer, of zelfs een fitness tracker.
 3. Brouwerij-uitjes
  De echte bierliefhebber geef je een rondleiding door een plaatselijke brouwer kado, samen met een selectie van zijn favoriete bieren.
 4. Culinair avontuur
  De kookliefhebbers onder de mannen verras je met een culinaire belevenis, zoals een cursus sushi maken, of een avondje koken met een chef-kok.
 5. Reis-ervaringen
  Een reislustige man vindt het leuk om een weekendje kado te krijgen, of een avontuurlijke stedentrip, of als budget geen showstopper is een vakantie naar een verre bestemming.
 6. Boeken
  De boekenwurm is altijd blij met een boek van zijn favoriete genre, of een nieuw boek van een auteur die hij bewondert.
 7. Persoonlijke verzorging|
  Als hij van persoonlijke verzorging houdt, geef dan een bon voor de masseur, een bezoek aan de kapper, of een verzorgingsset voor mannen.

Welk kado je ook uitkiest, onthoud dat het belangrijkste aspect niet het product zelf is, maar de gedachte die erachter zit. Kies dus iets dat aansluit bij zijn interesses en passies, en hij zal zeker blij zijn met het cadeau.

notebook_notitieboek_stationery_navulbaar_newyork_peterpauper_gelineerd_dots_blanco_nepleer_opbergvak_elastiekensluiting_burgundy coffeebrewer_thebrewcompany_worldsofcoffee_koffiereis_koffie_zuidamerika_afrika_versekoffie_reiskoffie_koffieonderweg_giftsbygött's_mannencadeau   body_bar_fresh_care_duurzaam_zonderplastic_betterworld_saveplastic_loofy's_geur_douche_man_vrouw_giftsbygötts