Kado van Jo en Mo

Kado voor haar

Op zoek naar een leuk en origineel kado voor je vrouw, vriendin, moeder, zus, nicht, etc. ? Hier zetten we voor jou 7 ideeën op een rij zodat jij met een gaaf kado voor haar voor de dag komt!

7 ideeën voor een kado voor haar

  1. Sieraden zijn altijd goed, een beetje bling bling vindt iedere vrouw leuk. Denk aan een stijlvolle hanger, armband of oorbellen. Kies iets wat bij haar persoonlijkheid past, zoals goud, zilver of rozenkwarts, en koop daarmee het perfecte kado voor haar.
  2. Beauty-producten, zoals haar favoriete make-up, parfum of een heerlijke verzorgingsset.
  3. Persoonlijke verzorging en dan niet thuis, maar buitenshuis. Bijvoorbeeld een cadeaubon voor een dagje bubbelen of een ontspannende massage. Ook leuk om samen met haar te doen, win-win!
  4. Boeken: Als ze van lezen houdt, geef dan een boek van haar favoriete genre, zoals fictie, non-fictie of een kookboek.
  5. Keuken-accessoires voor de keukenprinses. Bijvoorbeeld keukenapparatuur of een culinair avontuur, zoals een kookcursus.
  6. Reis-ervaringen voor de globetrotter. Romantisch samen een weekendje weg of een stedentrip maken met je beste vriendin. Een dagje weg is ook altijd geslaagd en als je geen budget limiet hebt, kun je zelf een vakantie overwegen. Wat je ook kiest, dit kado voor haar zorgt voor onvergetelijke herinneringen.
  7. Kunst voor de kunstliefhebber. Bijvoorbeeld een mooie vaas, een beeldje of een gave foto. Ook dit kun je weer in een workshop gieten, zoals fotografie op pottenbakken. We vallen in herhaling misschien maar dit zijn ook gave workshops om samen met haar te doen.

Wel kado je ook aan haar gaat geven, het belangrijkste is de gedachte die erachter zit. Dat je er moeite en tijd in hebt gestoken om iets uit te zoeken dat bij haar interesses en passies aansluit. Dan is ze zonder meer blij met haar kado.

Veel succes met het vinden van het perfecte kado voor haar!

pakkethappyday_verjaardag_jarige_mok_miekinvorm_kaart_eetbarebloemen_zaaipakket_kaarsen_giftsbygotts doosjeliefde_valentijn_valentijnsdag_liefde_verliefd_cadeauthe_tekstdoosje_give-X_giftsbygötts_inhoud mok_queen_blauw_goud_glamour_powervrouw_bosslady_girlpower_coffeelover_giftsbygötts