Kado van Jo en Mo

Een origineel geschenk voor je medewerkers

Een origineel geschenk voor je medewerkers

Is er een collega die zijn verjaardag viert? Is er iemand vader of moeder geworden, of is een van je medewerkers ziek? In deze, maar ook tal van andere situaties, is een origineel geschenk voor de persoon in kwestie meer dan gepast. Met een zorgvuldig uitgekozen en persoonlijk geschenk toon je interesse en geef je iemand het gevoel dat hij of zij wordt gezien. Iets wat je daarna ook zelf terug zult krijgen!

Themapakketten die bij de tijd van het jaar passen

Soms is het maar lastig om te bedenken wat je een medewerker kunt schenken. Gelukkig zijn er tal van momenten in het jaar die je kunnen inspireren. Denk hierbij aan Kerstmis, Pasen, Koningsdag en nog meer feestdagen. Hier bestaan de leukste geschenkpakketten voor. En wat dacht je van een seizoenspakket? Vooral in de zomer zijn deze geliefd. Ga bijvoorbeeld voor een mooie hamam doek en andere strandbenodigdheden, of kies voor het barbecuethema.

Een gift card

Een gift card is wellicht een iets minder persoonlijke optie, maar je weet wel dat iemand er echt iets aan heeft omdat hij altijd iets kan uitkiezen wat hij leuk vindt. Je hebt de keuze uit een ruime hoeveelheid winkels. Vaak kun je overigens ook cadeaubonnen voor specifiek heren of dames uitkiezen. Natuurlijk voeg je daar nog wel een persoonlijke boodschap aan toe. Het fijne van een gift card is dat je zelf ook precies het budget kunt bepalen.

Een koffie- of theepakket

Koffie of thee, wie zegt daar nou nee tegen? Wie op zoek naar een origineel geschenk is, kan ook kiezen voor een koffie- of theepakket. Je medewerkers ontvangen dan geen doosje thee van een bekend merk, maar een mooi uitziende verpakking waar duidelijk veel werk in is gestoken. Bij een dergelijk pakket is ook wat lekkers inbegrepen. Een koffie- of theegeschenk valt bij iedereen in de smaak en wordt écht gebruikt.

doosjemeteenglimlach_glimlach_kaartjes_lief_berichtje_happy_vriendin_glimlach_blij_giftsbygötts blauw_coffeeaddict_koffie_cappuccino_machiatto_espresso_lungo_latte_giftsbygötts_goudenlepel pluimpjes_compliment_werkvloer_goedgedaan_collegas_geefvakereencompliment_giftsbygötts