Kado van Jo en Mo

Corporate wenskaarten

Bouw aan Employee Engagement met een handgeschreven wenskaart!

Jij wilt toch ook een hoge Employee Engagement bereiken? Een hoge betrokkenheid, motivatie en bevlogenheid van je medewerkers leidt immers tot betere resultaten. Onderzoek wijst uit dat bedrijven met een hoge employee engagement 17% productiever en zelfs 21% winstgevender zijn (bron: Gallup). Deze hoge emotionele betrokkenheid richting het bedrijf leidt tot hogere kwaliteit van het werk, bereidheid om een extra stap te zetten en collega’s te helpen.

Een belangrijke factor om Employee Engagement te laten groeien, is zorgen dat medewerkers zich gezien en gewaardeerd voelen. Een handgeschreven kaart op het juiste moment kan hier een grote bijdrage aan leveren.

Collectie corporate wenskaarten

Daarom presenteren wij met trots onze collectie “Corporate Wenskaarten”, ontworpen door The Friendly Colleague. Mooi geïllustreerde dubbele kaarten (+envelop) met teksten die speciaal zijn opgesteld voor de werkvloer en daarom herkenbaar zijn. Alle teksten zijn in het Engels, dus ook perfect voor Internationale teams. De designs zijn strak met een flinke dosis fun.

Deze corporate wenskaarten zijn onmisbaar in bijvoorbeeld de bureaula van de leidinggevende, HR manager of personal assistent om aandacht te geven op het juiste moment. Tevens ideaal voor in een onboarding pakket.

Bestellen

Enthousiast geworden en wil je graag weten hoe je kunt bestellen?
Dat kan op twee manieren:

  1. Via de webshop, dan bestel je kaarten per stuk voor €3,90 (excl. verzendkosten)
  2. Door een mail te sturen naar info@kadovanjoenmo.nl met de gewenste aantallen per kaart en dan betaal je bij afname van minimaal 30 stuks (mixen mag!) nog maar €3,50 per kaart (excl. verzendkosten).

Bij grotere aantallen is de levertijd maximaal 2 weken.