Kado van Jo en Mo

Cadeau voor haar – 7 ideeën

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor je vrouw, vriendin, moeder, zus, nicht, etc. ? Hier zetten we voor jou 7 ideeën op een rij zodat jij met een gaaf cadeau voor haar voor de dag komt!

7 ideeën voor een cadeau voor haar

  1. Sieraden zijn altijd goed, een beetje bling bling vindt iedere vrouw leuk. Denk aan een stijlvolle hanger, armband of oorbellen. Kies iets wat bij haar persoonlijkheid past, zoals goud, zilver of rozenkwarts, en koop daarmee het perfecte cadeau voor haar.
  2. Beauty-producten, zoals haar favoriete make-up, parfum of een heerlijke verzorgingsset.
  3. Persoonlijke verzorging en dan niet thuis, maar buitenshuis. Bijvoorbeeld een cadeaubon voor een dagje bubbelen of een ontspannende massage. Ook leuk om samen met haar te doen, win-win!
  4. Boeken: Als ze van lezen houdt, geef dan een boek van haar favoriete genre, zoals fictie, non-fictie of een kookboek.
  5. Keuken-accessoires voor de keukenprinses. Bijvoorbeeld keukenapparatuur of een culinair avontuur, zoals een kookcursus.
  6. Reis-ervaringen voor de globetrotter. Romantisch samen een weekendje weg of een stedentrip maken met je beste vriendin. Een dagje weg is ook altijd geslaagd en als je geen budget limiet hebt, kun je zelf een vakantie overwegen. Wat je ook kiest, dit cadeau voor haar zorgt voor onvergetelijke herinneringen.
  7. Kunst voor de kunstliefhebber. Bijvoorbeeld een mooie vaas, een beeldje of een gave foto. Ook dit kun je weer in een workshop gieten, zoals fotografie op pottenbakken. We vallen in herhaling misschien maar dit zijn ook gave workshops om samen met haar te doen.

Wel cadeau je ook aan haar gaat geven, het belangrijkste is de gedachte die erachter zit. Dat je er moeite en tijd in hebt gestoken om iets uit te zoeken dat bij haar interesses en passies aansluit. Dan is ze zonder meer blij met haar cadeau.

Veel succes met het vinden van het perfecte cadeau voor haar!

bff_vriendin_liefste_cadeau_tekstcadeau_lievevriendin_happy_14kaartjes_giftsbygötts_verpakking mok_goodmorning_roze_koffie_cappuccino_machiatto_espresso_lungo_latte_giftsbygötts_goudenlepel notitieboek_a5_gelinieerd_hardekaft_elastiek_bladzwijzer_school_werk_kantoorartikelen_hartung_enjoylife_giftsbtgotts